Whitepaper Multicloud

Eenvoudig overstappen naar multicloud met interconnectie

 

De groei van multicloud

Nu ondernemingen proberen in te spelen op de uitdagingen en kansen die de digitale economie biedt, komt de overstap naar multicloud-architectuur in een stroomversnelling. Maar als bedrijven deze transitie maken, komen ze tot de ontdekking dat multicloud nieuwe, specificieke uitdagingen met zich meebrengt.

Interconnectie kan deze uitdagingen overwinnen en u helpen om het volledige potentieel van multicloud te benutten. Dit is een van de redenen waarom interconnectiediensten momenteel exponentieel groeien.

De groei van multicloud momentum

Veelvoorkomende uitdagingen bij de transitie naar multicloud

Tijdens de overstap van infrastructuren op locatie naar multicloud-architectuur stuiten organisaties op een reeks obstakels. Er kan bezorgdheid ontstaan over de prestaties en beschikbaarheid, veroorzaakt door overbelaste netwerken. Daarnaast zijn er nieuwe beveligings- en nalevingsproblemen bij de distributie van IT-omgevingen.

Gebruikers hebben behoefte aan oplossingen om storingen en downtime te voorkomen met behoud van flexibiliteit.

Ontdek hoe interconnectie het leed verzacht bij de overstap naar multicloud.

Waarom interconnectie de oplossing is

Interconnectie is de sleutel tot het overwinnen van de uitdagingen bij het migreren naar een gedistribueerdemulticloud-architectuur. Het vereenvoudigt de overstap, vermindert risico’s en beperkingen – en geeft gebruikerseen essentiële basis voor hun aandeel in de nieuwe wereldwijde digitale economie.

 

Veilige en snelle privé verbindingen

Veilige en snelle privéverbindingen
Veilige en snelle privéverbindingen met meerdere cloudproviders.

betere kwaliteit en hogere snelheden

Betere kwaliteit, hogere snelheden
Directe, speciale verbindingen met public cloudplatforms, met snelheden tot 10Gb

Verbeterde prestaties en lagere kosten

Verbeterde prestaties, lagere kosten
Privénetwerken voldoen aan de behoeften van gedistribueerde gebruikersgroepen, met betere prestaties en lagere kosten.

Minimaal risico

Minimaal risico 
Controle op alle zakelijke communicatie via uitwisselingspunten voor internetverkeer. 

Vereenvoudigd beheer

Vereenvoudigd beheer 
Eén interface, toegankelijk via één poort die verbonden is met meerdere cloudproviders. 

Eenvoudige workload

Eenvoudige workload en databeweging
Eenvoudige, snelle en veilige verplaatsing van workloads en data tussen clouds. 

's Werelds toonaangevende interconnectieplatform

Met Equinix Cloud Exchange(ECX) Fabric™ maakt u eenvoudig de overstap naar multicloud met globale interconnectie. Het verbindt direct, veilig en dynamisch gedistribueerde infrastructuur en digitale ecosystemen.

Als u wilt zien hoe (ECX) Fabric™ werkt en hoe het de snelle, geografisch schaalbare oplossing levert die u nodig hebt, kunt u de ECX Fabric™ video bekijken.

Ontsluit de kracht van interconnectie

Platform Equinix™, ’s werelds toonaangevende interconnectieplatform, wordt door duizenden bedrijven gebruikt om de overstap naar multicloud te vereenvoudigen.

Als vertrouwde partner van Equinix helpt Transfer Solutions u om het potentieel van interconnectie te ontsluiten teneinde uw multicloudstrategie te versterken.

Wij leveren de expertise, begeleiding en diensten met toegevoegde waarde die u nodig hebt bij het succesvol plannen en beheren van de overstap naar een volledig geoptimaliseerde multicloud-infrastructuur. Door nauw met u samen te werken, helpen we u inzicht te verwerven in het belang van interconnectie bij het ondersteunen van uw digitale bedrijfsstrategie en stellen we u in staat te profiteren van interconnectiehubs om verbinding te maken met alle cloudproviders die uw bedrijf nodig heeft.

Door gebruik te maken van de kracht van Platform Equinix™, reikt Transfer Solutions u alle tools aan om de uitdagingen van multicloud te overwinnen en het volledige potentieel van een gedistribueerde IT-infrastructuur te benutten.

 Kom in actie!

Boek vooruitgang in uw digitale transformatie en zet een toekomstgerichte it-infrastructuur voor uw bedrijf neer met onze private oracle as-a-service. 

Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

 

Transfer Solutions
Dokter Reilinghplein 2 
4141 DB Leerdam
The Netherlands 

+ 31 (0) 345 616 888
info@transfer-solutions.com
www.transfer-solutions.com