Transfer Solutions & Oracle

Unlock the potential of Oracle Cloud!

Hoe zet je de overstap naar oplossingen die niet alleen stabiel en schaalbaar zijn, maar ook gebruiksvriendelijk, zodat je ze moeiteloos kunt aanpassen aan de veranderende eisen binnen je organisatie?

Bij het streven naar maximale waarde uit je Oracle-omgeving kom je voor uitdagingen te staan, van ontwerp tot projectmanagement en continue verbetering van je omgeving/applicaties. Wij bieden Cloud-dienstverlening die je stap voor stap begeleidt van advies tot succesvolle implementatie, inclusief ontwerp, projectmanagement en voortdurende verbetering. Benieuwd naar hoe wij je kunnen helpen? Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Landing Zone

Automatische realisatie van een landing zone in Oracle Cloud. Ontdek hoe we automatisch een landing zone creëren in de Oracle Cloud Infrastructure. In deze initiële fase leveren we een gedetailleerd technisch ontwerp op, samen met een betrouwbare kostenprognose voor de volgende drie fasen van het project. Deze prognose is zorgvuldig samengesteld op basis van de benodigde tijd en verwacht cloudverbruik. Onze aanpak begint met een gedetailleerde planning en routekaart van je project. We leveren een op maat gemaakte, betrouwbare landing zone op, die na een grondige test ook live kan gaan. Het hele proces is gericht op het behalen van succes en waarde voor je organisatie.


 

Oracle DB migration

Of je nu te maken hebt met grote hoeveelheden data of specifieke versievereisten, onze migratiemethoden zijn flexibel en aanpasbaar aan jouw behoeften. We begrijpen dat elk project uniek is en daarom bieden we een breed scala aan opties voor migratie, zodat je de beste aanpak kunt kiezen op basis van de omvang en versies van jouw data.

Onze projectfasen zijn zorgvuldig ontworpen om een gestructureerde en transparante aanpak te bieden voor het migratieproces:

 1. Initiate Project: Dit stadium legt de basis voor het project. Voor een vaste prijs van €4.800,00 excl. BTW stellen we een technisch ontwerp op, evenals een gevalideerde kostenraming voor de volgende 3 fasen van het project.

 2. Creation Landing Zone: Hier wordt de daadwerkelijke landingzone in Oracle Cloud Infrastructure gecreëerd, op basis van het technisch ontwerp dat in de vorige fase is ontwikkeld.

 3. Validation Migration: De migratie wordt grondig getest en gevalideerd om ervoor te zorgen dat alle data correct en veilig wordt overgebracht naar de nieuwe landingzone.

 4. Go Live: Na succesvolle validatie wordt de nieuwe landingzone operationeel gemaakt en gaat jouw project live.

Move custom Oracle DB Apps to OCI

Efficiënte landingzone-creatie en naadloze migratie van Oracle DB-apps en data naar Oracle Cloud Infrastructure. Ons flexibel migratieproces is afgestemd op jouw specifieke datahoeveelheden, applicaties en versie-eisen. Met een gestructureerde aanpak zorgen we voor een helder migratieproces.

 1. Initiate Project: Voor een vaste prijs van €7.200,00 excl. BTW stellen we een technisch ontwerp op, evenals een gevalideerde kostenraming voor de volgende 3 fasen van het project. Dit vormt de basis voor een succesvolle migratie.

 2. Creation Landing Zone: Hier wordt de daadwerkelijke landingzone in Oracle Cloud Infrastructure gecreëerd, inclusief de nodige aanpassingen voor het migreren van de data en Oracle DB-apps.

 3. Validation Migration: We voeren grondige tests uit om ervoor te zorgen dat de migratie van data en applicaties nauwkeurig en veilig verloopt, en voldoet aan alle vereisten.

 4. Go Live: Na succesvolle validatie wordt de nieuwe landingzone operationeel gemaakt, zodat data en applicaties direct beschikbaar zijn in de cloud.

Onze aanpak is gericht op het leveren van concrete resultaten en een vlotte overgang naar de cloud.

 

3rd party application & databases

Ontdek onze oplossing voor geautomatiseerde creatie van een landingzone in de Oracle Cloud Infrastructure en het efficiënt implementeren ervan, inclusief validatie van de implementatie! Onze projectfasen zijn zorgvuldig ontworpen om een gestructureerde en transparante aanpak te bieden voor het implementatieproces:

 1. Initiate Project: Voor een vaste prijs van €7.200,00 excl. BTW stellen we een technisch ontwerp op, evenals een gevalideerde kostenraming voor de volgende 3 fasen van het project.

 2. Creation Landing Zone: Hier wordt de daadwerkelijke landingzone in Oracle Cloud Infrastructure gecreëerd, waarop de third-party applicaties en databases zullen worden geïmplementeerd.

 3. Validation Deployment: We voeren grondige tests uit om ervoor te zorgen dat de implementatie van de applicaties en databases nauwkeurig en veilig verloopt, en voldoet aan al jouw vereisten en die van jouw leveranciers.

Oracle Analytics

Ontdek onze oplossing voor data engineering met Oracle Analytics! Met jouw bedrijfskennis en onze technische expertise creëren we samen jouw voorsprong op je concurrenten, door jou inzichten te geven op basis van jouw eigen data.

Onze aanpak bestaat uit het creëren, onderhouden en verbeteren van inzichten, gestructureerd in duidelijke projectfasen.

 1. Initiate Project: Voor een vaste prijs van €7.200,00 excl. BTW stellen we een technisch ontwerp op, evenals een gevalideerde kostenraming voor de volgende 3 fasen van het project.

 2. Creation Insights: Hier zetten we jouw data om in waardevolle inzichten door middel van Oracle Analytics.

 3. Validation Dashboards: We zorgen ervoor dat de dashboards nauwkeurig worden gevalideerd, zodat je kunt vertrouwen op de informatie die je krijgt.

 4. Manage and Maintain Dashboards: Na implementatie blijven we de dashboards onderhouden en verder ontwikkelen om ervoor te zorgen dat ze altijd relevant en up-to-date blijven.

Ontdek hoe we jou kunnen helpen om waarde te halen uit jouw data en een voorsprong te creëren in jouw branche. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met het ontgrendelen van de kracht van jouw data met Oracle Analytics!