TS & Exsasol

Talkshow: het belang van datagedreven organisaties

De voordelen die data-analyses aan organisaties bieden, gaan veel verder dan inzichtelijke dashboards en periodieke rapportages. Om echt te profiteren van de ontwikkelingen op het gebied van dataverzameling, -opslag en -analyse, moeten organisaties verder kunnen kijken dan alleen de cijfers en moeten zij de context begrijpen. Maar waarom moeten organisaties transformeren naar een onderneming op basis van data en inzichten? Hoe gaat u van keuzes op basis van onderbuikgevoel naar onderbouwde beslissingen waarmee u de concurrent voor bent? En wat betekent het voor uw bedrijfscultuur, applicaties en tools?

In deze talkshow gaan vijf experts (zie onderaan deze pagina) onder leiding van moderator Rens de Jong met elkaar in gesprek over het belang van datagedreven organisaties. Leer wat het voor uw bedrijf kan betekenen en hoe u het effectief kunt implementeren.

Bekijk de talkshow nu on demand 
DataCafé: van data als informatie naar data als fundament

 

Onze tafelgasten

 

Edwin Kampshoff

Edwin Kampshoff

CIO

Pincvision

Patrick Roozeman

Patrick Roozeman

Algemeen Directeur

Multitankcard

Codrin Kruijne

Codrin Kruijne

Data Science Business Consultant

Transfer Solutions

Peter Jackshon

Peter Jackson

Chief Data and Analytics

Officer Exasol

Björn Dinslage

Björn Dinslage

Country Manager Exasol

Netherlands & Belgium

Rens de Jong

Rens de Jong

Dagvoorzitter / Presentator

BNR - Radio

Podcast TS

Podcast: Datagedreven werken is de toekomst

Wilt u wat meer technische informatie? Luister dan onze podcast. Hierin leert u welke stappen u moet nemen om een datagedreven organisatie te worden. Data Science Business Consultant Codrin Kruijne en Innovation Manager Jacob Beeuwkes gaan hierover met elkaar in gesprek.

 

TS & Friend Oracle Talkshow

Meld u aan voor de volgende talkshow

Transfer Solutions gaat de komende tijd met klanten en met experts van o.a. Oracle, Equinix en OutSystems in gesprek over het belang van datagedreven organisaties in de vorm van talkshows en podcasts. De volgende talkshow vindt plaats op 18 november en hierin gaan we met Oracle in gesprek over de rol van de cloud in de ontwikkeling van datagedreven organisaties. Meld u nu alvast aan.