Transfer Solutions

Geen video geselecteerd

Selecteer een type video in de zijbalk.

Podcast: MultiTankcard’s datareis en de vele voordelen van datagedreven werken

In deze podcast van Transfer Solutions bespreekt MultiTankcard hun datareis en de vele voordelen van datagedreven werken. Roeland Rohof, Manager Sales & Marketing bij MultiTankcard, vertelt waarom de organisatie behoefte heeft aan datagedreven inzichten over hun business. Als grootste aanbieder van universele tankpassen beschikt MultiTankcard over belangrijke gegevens over betalingen voor zakelijke mobiliteit van een half miljoen gebruikers. Die data wilden zij door middel van Self-Service Analytics toegankelijk maken waarbij het van belang was om makkelijk selecties in de data te kunnen maken.

Luister deze podcast voor het verkrijgen van inzichten die Roeland Rohof, Codrin Kruijne (Data Science Business Consultant) en Jacob Beeuwkes (Manager Technologie & Innovatie) delen over:

  • Hoe het gebrek aan businessinzichten op basis van data leidde tot de start van de datareis van MultiTankcard
  • Waarom er is gekozen voor de Analytics Database van Exasol en de Self-Service Analytics van Looker
  • Welke voordelen datagedreven werken MultiTankcard brengt
  • Hoe de datagedreven toekomst van MultiTankcard eruitziet

Transfer Solutions & Friends
Transfer Solutions gaat regelmatig in gesprek met klanten en met experts, van o.a. Equinix, Exasol en OutSystems, over het belang van datagedreven organisaties. Thema’s als connectiviteit, data & analytics en legacy worden uitvoerig besproken. Bekijk onze website voor eerdere interessante gesprekken en houd onze LinkedIn-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van toekomstige talkshows en podcasts.