Transfer Solutions

Podcast: De rol van de cloud in datagedreven organisaties

In de cloud kunt u binnen een week al heel veel bereiken, terwijl wanneer u projecten on-premises uitrolt die termijn al snel kan oplopen tot een jaar. Daar is namelijk een enorme aanloop nodig voordat u überhaupt kunt beginnen. Volgens sommigen is de cloud onmisbaar in de digitale transformatie, maar niet iedereen is daar 100% van overtuigd. Hoe kijken experts hier tegenaan?

Luister naar onze podcast, die is opgenomen in het CloudCafé van Transfer Solutions, over de rol van de cloud in datagedreven organisaties. Richard Garsthagen (Cloud Computing Specialist bij Oracle) en Peter Vermaat (Principal Consultant bij Transfer Solutions) gaan uitgebreid met elkaar in gesprek over de rol van de cloud in de digitale transformatie en geven hun visie hierop. Ook de klantervaringen en mogelijke valkuilen komen uitvoerig aan bod.

Transfer Solutions & Friends
Transfer Solutions gaat regelmatig in gesprek met klanten en met experts, van o.a. Equinix, Exasol en OutSystems, over het belang van datagedreven organisaties. Thema’s als connectiviteit, data & analytics en legacy worden uitvoerig besproken. Bekijk onze website voor eerdere interessante gesprekken en houd onze LinkedIn-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van toekomstige talkshows en podcasts.